Association

cropped-Columni-logo.png

The content of this page continues in Dutch because Columni has only Dutch members yet. In the future this will change when the first people of the international track of CIS will graduate.

Voor wie?
Columni is sinds 1996 de oud-studentenvereniging van opleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van communicatie:

  • Communicatie- en Informatiewetenschappen (bachelor)
  • Communicatiekunde, Communicatie- en Educatie, Computercommunicatie, Information Science of Digital Humanities (masters)
  • Algemene Letteren, variant Communicatie, Documentatie en Voorlichting
  • Nederlandse Taal en Letterkunde, specialisatie Taalbeheersing, Interne en Externe Communicatie van Organisaties

Wat doet Columni?
Columni valt sinds het jaar 2019-2020 onder Commotie. Leden van Columni waren en zijn altijd welkom voor alle studiegerelateerde activiteiten van Commotie. Deze activiteiten zijn vakmatig interessant voor de leden en bieden de mogelijkheid contacten te leggen met oud-medestudenten. De activiteiten hebben altijd een relatie met de studie of de universiteit. Via een digitale nieuwsbrief houden we Columni leden op de hoogte van activiteiten en ander relevant nieuws.

Aan- / afmelden
Wil je lid worden, stuur dan een mail naar info@columni.nl. Dan voegen we je toe aan ons ledenbestand. Word ook lid van onze LinkedIn-groep.

Wil je geen lid meer zijn, stuur dan ook een mail naar info@columni.nl.