SAMEEN

Op zoek naar een uitdagende bijbaan? Solliciteer dan snel!

Dankzij jou krijgen studenten de kans om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van hun eigen toekomst. Nieuwsgierig hoe? Lees dan verder!  

We hebben de volgende vacatures open staan:

Designer gezocht

Vind jij het tof om informatie in een aantrekkelijk visuele content over te brengen aan anderen? Kun je uit de voeten met verschillende design programma’s? Ben je daarnaast op zoek naar een relevante en uitdagende bijbaan? Dan is deze bijbaan echt iets voor jou!

De functie

SAMEEN is een jong en ambitieus projectbureau voor duurzaamheid. De missie van SAMEEN is om van onderop de arbeidsmarkt te verduurzamen en dat willen we doen met jou! Wij voeren namelijk duurzaamheidsprojecten uit voor bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen met gemotiveerd en enthousiast jong talent. Jong talent krijgt aan het begin van hun carrière een super vette bijbaan aangeboden in de duurzame sector. Jij als designer zult zowel intern leuke klussen aangeboden krijgen als extern projecten aanpakken.

De werkzaamheden

Als designer ben je verantwoordelijk voor de vormgeving en andere visuele uitingen van SAMEEN. Het zal voornamelijk gaan om designs voor onze eigen website en op sociale media, maar we kunnen je natuurlijk ook inzetten voor andere opdrachten! Je zou bijvoorbeeld voor onze externe opdrachtgevers flyers kunnen ontwerpen of je kan het juist groots aanpakken door middel van een infographic. Voor de functie staat geen vast aantal uren, maar je kunt verwachten dat er ongeveer 1-3 uur per week werk voor je klaar zal liggen. Eventueel zouden de uren kunnen worden uitgebreid door grotere projecten bij één van onze opdrachtgevers. Bij deze functie ontwerp je de designs zelfstandig, krijg je begeleiding en heb je veel contact met collega’s over de wensen van de designs. Bij het ontwerpen kan je zeker je creativiteit gebruiken en we horen graag je input!

Wat bieden wij?

 • Flexibiliteit en zelfstandigheid;
 • De kans om een mooi netwerk op te bouwen;
 • Een super relevante en uitdagende bijbaan;
 • Een leuk en gezellig team;
 • Goede begeleiding.

Wat vragen wij van jou?

Wil jij werken in een uitdagende en duurzame functie? Wij zoeken jou als jij:

 • Een relevante studie doet of relevante werkervaring hebt;
 • Ervaring hebt met het designen van visuele content;
 • Goed overweg kan gaan met verschillende ontwerpprogramma’s zoals Adobe Creative Suite;
 • Proactief en zelfstandig kan werken;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
 • Flexibel inzetbaar bent, ongeveer 1-3 uur per week

Interesse? Stuur je portfolio naar personeel@sameen.nl en reageer via het sollicitatieformulier. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met onze HR-manager Maaike (06-36435897) of stuur een mailtje naar personeel@sameen.nl.


Marketing & communicatie medewerker
Door uitbreiding binnen ons interne team zijn we op zoek naar een marketing- en communicatietopper voor 16 uur per week! Als allround medewerker zal je je onder andere bezig houden met het schrijven van content, het promoten van vacatures, het verzorgen van de nieuwsbrief en het bijhouden van de website. 

Wil je meer weten of meteen solliciteren? Check dan de link!

https://www.sameen.nl/geen/kom-je-ons-marketing-en-communicatieteam-versterken/


Open sollicitatie marketing & communicatie
​​​​​​​Wij zijn doorlopend op zoek naar projectmedewerkers op het gebied van marketing- en communicatie. Je gaat aan de slag met een tof project voor 8 uur per week, waarbij je een bedrijf in Noord-Nederland gaat helpen met een duurzame opdracht. Perfect te combineren met je studie dus!

Benieuwd naar waar je terechtkomt? Bij SAMEEN kom je in een jong en ambitieus team terecht dat duurzaamheid erg belangrijk vindt. Wij verduurzamen van onderop de arbeidsmarkt. Dit doen we door studenten de kans te bieden om relevante werkervaring op te doen en om een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Wij laten namelijk duurzaamheidsprojecten uitvoeren door ambitieuze en toegewijde jonge talenten, voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden.

Wil je meer weten of meteen solliciteren? Check dan de link!

https://www.sameen.nl/vacatures/


Ben jij opzoek naar een relevante en uitdagende bijbaan? Wil jij samenwerken met leuke en vernieuwende bedrijven door heel Noord-Nederland? Is het creëren van content helemaal jouw ding én wil je bijdragen aan de verduurzaming van de samenleving? Dan is SAMEEN wat jij zoekt!

Wie zijn wij?
Bij SAMEEN focussen we ons als projectbureau op de duurzaamheidssector. Wij laten onze generatie werken aan oplossingen voor de toekomst. Door middel van het uitvoeren van de meest uiteenlopende opdrachten maken wij samen de wereld een stukje duurzamer.

Jouw werkzaamheden
Bij SAMEEN zijn wij altijd op zoek naar mensen met een marketing en/of communicatie achtergrond die zich voor ons willen inzetten. Dit is dé manier om je studie te kunnen toepassen in de praktijk en kennis te maken met het bedrijfsleven. Vele ‘SAMEEN’ers’ zijn je al voorgegaan. Van duurzame communicatieplannen tot website teksten en van magazines tot inventarisaties; met vele ambities en studies kan jij bij ons terecht.

Wat bieden wij?

 • Flexibiliteit en zelfstandigheid;
 • een relevante en uitdagende bijbaan;
 • goede en persoonlijke begeleiding;
 • mogelijkheden om je eigen skills verder te ontwikkelen;
 • een ontzettend leuk team bestaande uit ambitieuze en leergierige medestudenten.

Kom jij ons team versterken?
Wil jij naast jouw studie werken in een leerzame en toekomstgerichte functie? Wij zoeken jou als jij:

 • een studie doet in de richting van marketing en communicatie;
 • een proactieve en ondernemende houding hebt;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal hebt;
 • sociaal en communicatief vaardig bent;
 • gemiddeld 8 uur in de week beschikbaar bent.

Interesse? Klik hier!