Eline van den Bergh

Wie: Eline van den Bergh, 22 jaar

Wat: wat? Ik heb nogal moeite met deze vraag. Wat ben ik? Na wat inspiratie op te hebben gedaan bij andere toetsenbord-antwoorden, kwam ik erachter dat ik hier ‘derdejaars CIW’er’ in moet vullen.

Waarom ben je lid van Commotie?

Ik werd ooit lid voor die kortingen die je dan beloofd worden op een meeloopdag. Maar inmiddels ben ik lid voor al die gezellige Commotianen en de leuke sfeer!

Ben je ook actief lid?

Jup, ik ben momenteel de secretaris in het bestuur van Commotie. Wat doe je zoal naast Commotie en CIW? Heen en weer reizen tussen Groningen en Brabant. Daarnaast chill ik graag met vriendinnen, maak ik tripjes naar het buitenland en verdien ik wat bij met m’n bijbaantje als model.

Welke Commotie-activiteit is je het meest bijgebleven?

De KB bekendmakingsborrel van vorig jaar, omdat ik toen natuurlijk zélf die bar op moest. En tja, dat ging niet helemaal soepel zullen we maar zeggen. Overdag hadden we kandidag en toen vond ik het een goed idee van die vieze kauwgom te kopen waar je van die neptattoos bij krijgt. Dat was nog niet eens een heel slecht idee. Dat kwam pas later toen ik besloot om die tattoo (als enige) ook daadwerkelijk op m’n onderrug te plakken. Ik had die avond een highwaisted broek aan, dus ging er vanuit dat niemand de tattoo zou spotten. Dat was echter een illusie. Toen ik de bar opklom, via de barkruk, was mijn tattoo mooi op ooghoogte voor alle aanwezigen en dacht iedereen in ’t Fust even dat ik daadwerkelijk zo’n mooi gewei op m’n onderrug had. Zelfs Commotianen waar ik het hele jaar bij in de commissie heb gezeten verdachten mij hiervan. Jup, was leuk.

Waar ben je het meest trots op?

Dat ik op m’n 18 e en 19 e in het buitenland heb gezeten voor m’n bijbaantje als model. Ik was me er toen niet echt bewust van, maar als er ik nu aan terug denk dat ik op m’n 18 e bijvoorbeeld drie maanden in Bangkok heb gezeten, ben ik toch best trots op mezelf.

Wanneer ben je het gelukkigst?

Oeh lastige.. Wellicht tijdens m’n eerste koffie van de dag. Of als ik op vakantie ben en allemaal mooie dingen zie. Of als ik de perfecte filter heb gevonden voor m’n instafoto. Maar nog het meest als Koole me deze maand vertelt dat ik m’n scriptie heb gehaald.

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

Een kat kopen.

Waar mag iemand je voor wakker maken?

Doe dat maar gewoon niet oke dankjewel.

Welke stempels zou je in je paspoort willen hebben?

Nieuw-Zeeland, Australië, Indonesië, Japan. Vast nog wel meer, maar ben hier al wel even zoet mee denk ik.

Welke gave zou je willen hebben?

Weten wat er in de wereld omgaat zonder dat ik daarvoor het nieuws hoef te lezen. Kan ik ook een keer slimme antwoorden geven bij een pubquiz, lijkt me leuk. Oh en onzichtbaar zijn om te kunnen verdwijnen op awkward momenten.

Wat is je grootste guilty pleasure?

Chips, zoals iedereen van Commotie wel weet.

Wat vind je stom?

Mensen die vragen aan me stellen in de ochtend, can’t handle.

Wat zou je doen met een miljoen?

Bovenstaande stempels verzamelen die ik in m’n paspoort wil hebben. Oftwel: mooie reizen maken! En een chill huis kopen in een grote stad inclusief zwembad en ginger cat.

Met welke Commotiaan zou je op een onbewoond eiland willen zitten?

Met Sanne van Sijll. Als vice-voorzitter neemt zij vast graag de leiding bij het bouwen van een huis en het verzamelen van voedsel. In onze vrije tijd kunnen we dan lachen om Kabouter Wesley, en hopen op pizza’s calzone met extra neushoorn.

Welke Commotianen zijn stiekem voor elkaar bestemd?

Floor en Bastiaan, omdat Floor dan wellicht Floor Flohr gaat heten en dat zou vet leuk zijn.

Aan wie wil je het toetsenbord doorgeven en waarom?

Aan Dimitri met de lastige achternaam.

18157820_1463352193736904_7692022830054482775_n.jpg

Our sponsors