Essent

The following information is in Dutch because the vacancies require excellent skills in the Dutch langzuage

​​​​​​​

Klantenservice Medewerker bij Essent Groningen e.o.

Ben je toe aan een goed betaalde bijbaan die flexibel genoeg is voor naast je studie? En wil je in een (studenten)team werken met gezellige collega's die je eens per maand in Groningen ontmoet? Ga dan aan de slag als Klantenservice medewerker bij Essent! Met jouw communicatie skills eindig je elk gesprek met een lach en spek je ook nog eens je eigen portemonnee. Klinkt goed toch?

In het kort

  • Voor commercieel ingestelde HBO- en WO-studenten;
  • Flexibele werktijden: minimaal 12 uur p.w. beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur;
  • Lekker verdienen: €12,42 per uur bruto (dat is €13,41 incl. vakantiegeld);
  • Werk samen met andere studenten en boost je cv bij Essent.

Werkzaamheden

Als Klantenservice medewerker bij Essent is geen dag hetzelfde: je houdt je bezig met allerlei soorten klantvragen. Eerst help je een klant met een verhuizing doorgeven, daarna help een andere klant met een contractverlenging en vervolgens sluit je met een nieuwe klant een contract af. Jij zorgt ervoor dat alle vragen zo snel en goed mogelijk worden opgepakt. Is de klant blij? Dan ben jij blij!

In deze bijbaan kan jij je communicatieve skills helemaal kwijt. Je kunt je goed inleven in de klant en herkent snel de nieuwe verkoopsignalen. Jij bent pas tevreden als de klant dat is! Uiteraard verwerk je na ieder gesprek netjes de gegevens in het systeem. Is het een keertje druk? Geen stress, je houdt je hoofd koel en bewaart het overzicht zodat elke klant zo goed mogelijk geholpen kan worden. Uiteraard krijg je eerst uitgebreide trainingen, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat!

Enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan hier: https://www.susa.nl/bijbaan/solliciteren?job=2021-00243&utm_medium=job-distributor&utm_source=svcommotie&utm_campaign=2021-00243&utm_content=211020