Het Commotiebestuur

Elk collegejaar wordt een aantal enthousiaste studenten gekozen die een jaar lang aan het roer zullen staan van de gezelligste vereniging van Groningen. Zij zorgen dan voor het reilen en zeilen van de vereniging. Zo houden ze de geldkas bij, coördineren ze de inschrijvingen en houden ze toezicht op alle commissies. Ook onderhouden en leggen ze contacten met externen, bedrijven en andere verenigingen, bijvoorbeeld om gezamenlijke feesten of activiteiten te organiseren of op te starten.

Check hier het Huidig bestuur van Commotie of bekijk alle oud-besturen!

Solliciteren?

Elk collegejaar kan je in de maand mei solliciteren voor een plekje in het Commotiebestuur door je cv en motivatiebrief op te sturen. Meer informatie hierover verschijnt tezijnertijd vanzelf op de website. Ben je geïntereseerd en wil je alvast wat meer informatie? Aarzel niet om een e-mail te sturen of een afspraak te maken met een van de bestuursleden!