Actief lid worden

Doe commissie-ervaring op bij Commotie

Ben jij enthousiast en wil je graag naast je studie iets extra's doen? Wil jij je inzetten om voor leden activiteiten te organiseren? Wil jij een jaar lang samenwerken met een groepje gezellige studiegenoten en veel nieuwe mensen leren kennen? Word dan actief lid in één van onze negen commissies!

Onvergetelijke borrels en feesten, interessante workshops en lezingen, de liftwedstrijd, het introductiekamp, de Almanak én de Comment zijn slechts voorbeelden van de activiteiten en producten die georganiseerd en gemaakt worden door onze actieve leden. 

Elk jaar in september worden er nieuwe commissies gevormd die enthousiast samenwerken om activiteiten te organiseren voor alle leden van Commotie. De actieve leden komen eens in de zoveel tijd bij elkaar om te vergaderen of om gezellig te doen met elkaar. 

Actief lidmaatschap wordt allereerst beloond met een prachtig bedrukt commissieshirt. Daarnaast organiseert Commotie jaarlijks activiteiten speciaal voor haar actieve leden, namelijk het Actieve Leden Weekend in november en de Commissie Bedankt Dag in juni.

Bijna alle commissies starten halverwege september, aan het begin van ieder collegejaar. Begin september vindt de Commissiemarkt plaats, dit is het moment om te solliciteren voor één van de commissies. Hier geeft elke voorzitter van de commissie meer informatie over de commissies en kun je aan het einde van je sollicitatiegesprekjes je voorkeur opgeven bij de intekenlijst. Na afloop van de markt wordt iedereen zo snel mogelijk gebeld en zijn de commissies gevormd! De ComMa-commissie is een uitzondering, deze wordt in maart opgestart. Ook wordt een deel van de ReisCie in juni al gevormd.

Ben je een half jaar in het buitenland, loop je een halfjaar stage of heb je een andere reden waarom je een half jaar niet in Groningen bent? Heb je spijt dat je het eerste halfjaar niet actief lid bent geworden? Dan kun je altijd contact opnemen met de Intern Cöordinator en kijken we samen naar de mogelijkheden voor een halfjaarlijks actief lidmaatschap! 

Heb je verder nog vragen over het Actief Lidmaatschap? De Intern Coördinator beantwoordt ze graag! Stuur je vraag naar intern@svcommotie.nl.

SJO_8676_2.jpg
21728309_1537211852968662_998773403882275903_n.jpg
commissiefoto_2.jpg
2017-07-06-PHOTO-00020871.jpg
IMG_2455_2_2.jpg
20171110_161232_Large.jpg