ZZindi Corporate Communicatie

The following information is in Dutch because the vacancies require excellent skills in the Dutch language.


ZZindi Corporate Communicatie 

ZZindi Corporate Communicatie verzorgt de positionering van (MKB) bedrijven. Hiervoor zetten wij alle mogelijke communicatiemiddelen in die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Denk daarbij aan missie/visietrajecten, brochures, websites, perscampagnes, (e-mail)nieuwsbrieven en social mediacampagnes. En daarnaast verzorgen wij magazines. Wij werken met een klein team van vaste medewerkers aan de communicatie voor onze klanten. In verband met het toenemend aantal werkzaamheden zijn wij op zoek naar een student(e) Communicatie die goed kan schrijven en diverse, met name redactionele, werkzaamheden voor ons wil verzorgen.

Je werk
Tijdens de inwerkperiode werk je op kantoor. Daarna in principe vanuit huis, in de avonduren of de weekenden. Jouw werk zal in het begin met name ondersteunend zijn. Denk aan het vullen van websites, het redigeren van teksten en het opmaken van nieuwsbrieven. Als blijkt dat je zelf kan schrijven, dan ligt er ook serieus werk op je te wachten, zoals het schrijven van teksten voor nieuwsbrieven, magazines en websites.


Jouw capaciteiten
Het allerbelangrijkst is dat je foutloos kan schrijven en dat je het leuk vindt om te schrijven. Ben jij daarnaast handig met computers, snel, flexibel, secuur en sociaal vaardig? Kan je zelfstandig werken? Weet je iets van nieuwe media of ben je bereid je daarin te verdiepen? Heb je affiniteit met de traditionele media en kan je misschien ook nog overweg met grafische programma’s? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.


Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een 0-urencontract met een eerlijk uurloon. Een baan die je vanuit huis kan doen, op de tijden waarop jij beschikbaar bent. Het aantal uren per maand varieert en is afhankelijk van de werkzaamheden waarop we je kunnen inzetten. Werktijden zijn altijd in overleg. Deadlines moeten natuurlijk wel gehaald worden.


Meer weten?
Kijk even op onze website om een beeld van ons te krijgen: www.zzindi.nl. Heb je zin om ons team te versterken of heb je vragen? Stuur een e-mail naar cindy@zzindi.nl of bel met Cindy van der Helm (directeur) op 06-51490848. Dat mag ook ’s avonds of in het weekend.