Sales Consultant & Client Manager

!DUTCH ONLY!

Vacature alert: Sales Consultant (junior) en Client Manager (junior) bij Bigshopper

Werken bij Bigshopper

Wil jij werken bij een snelgroeiende startup in Groningen? Bigshopper is een toonaangevende prijsvergelijker in Nederland en is actief in 21 Europese landen. Op Bigshopper vind je miljoenen producten van meer dan 1.600 aangesloten webshops. Iedere maand bezoeken bijna een half miljoen consumenten Bigshopper om de beste prijs te vinden. Veel klanten van Bigshopper behoren tot de 100 grootste webwinkels van Nederland, zoals Philips, Travelbags, Brandfield, Wehkamp, Coolblue, Easytoys, Belsimpel, Jac Hensen, en nog veel meer. Om nog verder te groeien zijn we op zoek naar een jonge en ambitieuze Sales Consultant (junior) en Client Manager (junior). Ben je communicatief vaardig, heb je affiniteit met online marketing en heb je minimaal een HBO-bachelor afgerond? Lees dan verder!

Junior Sales Consultant
Als Sales Consultant ben je (mede)verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële leads en het binnenhalen van nieuwe klanten voor Bigshopper. Daarnaast onderhoud je contact met huidige klanten, en probeer je lopende samenwerkingen te continueren en uit te breiden waar nodig. Concreet ga je je richten op koude en warme acquisitie en fungeer je feitelijk als hét gezicht van Bigshopper naar buiten toe. Jij bent de persoon waar de potentiële klant het eerste contact mee heeft. Het is dus belangrijk dat je een vlotte babbel hebt en een leuke en sociale persoonlijkheid hebt. Typische werkzaamheden: mailen, bellen, LinkedIn, presentaties verzorgen, schakelen met marketing bureaus, content schrijven. Link naar de vacature: https://bigshopper.nl/vacature-junior-sales-consultant/ 

Junior Client Manager
Als Client Manager ben je verantwoordelijk voor het platform van Bigshopper. Je bent hét eerste aanspreekpunt van meer dan 1.600 webshops en hebt daarnaast veel contact met (potentiële) klanten en andere marketingbureaus. Je helpt klanten en partners met alle vragen die met Bigshopper te maken hebben en sluit samen met Sales op dagelijkse basis ook nieuwe klanten aan bij Bigshopper. Jij zorgt er voor dat de klant op de juiste manier ingeladen wordt op Bigshopper. In deze functie denk je ook mee aan de ontwikkeling van het platform Bigshopper. Je brengt ideeën in hoe we bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en denkt ook mee in de positionering en uitingen van het bedrijf. Link naar de vacature: https://bigshopper.nl/vacature-junior-client-manager/ 

Wat heeft Bigshopper jou te bieden?

  • Intensieve in-house trainingen tijdens het onboarding-programma. Wij leren je de essentials van online marketing en zorgen er voor dat je je razendsnel ontwikkelt in onze branche. 
  • Ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitdagende startersfunctie in het centrum van Groningen.
  • Een marktconform salaris.
  • Startup waar jonge en relaxte mensen werken.

Denk je nu: ‘dit is echt iets voor mij’? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur dan je foto, CV en motivatie naar info@bigshopper.nl t.a.v. Robert Slijm en we nemen spoedig contact met je op.