Traineeship Vonk

!DUTCH ONLY!

Wij zoeken vier afgestudeerde hbo’ers en wo’ers, die zich graag als trainee willen inzetten voor een goede toekomst van Groningen. De komende twee jaar ga je werken aan drie gevarieerde opdrachten. Dat doe je op meerdere plekken in de provincie bij verschillende partners. Bovendien volg je via Vonk Traineeship een inspirerend opleidingsprogramma om je professionele en persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.

Nationaal Programma Groningen werkt aan een goede toekomst voor elke Groninger, jong en oud. We brengen mensen en ideeën samen en bundelen de krachten van inwoners, organisaties, bedrijven en overheden. Samen voeren we plannen uit die Groningen écht vooruithelpen. Dat doen we de komende tien jaar vanuit Nationaal Programma Groningen, dat officieel is gestart in maart 2019 en een samenwerkingsverband is van Rijk, provincie en gemeenten.
Durf jij het aan?

Wat ga je doen?

Binnen het traineeship werk jij aan programma’s en projecten die voor Groningen het verschil maken. Je krijgt de kans om bij gemeenten en/of de provincie vanuit diverse rollen een bijdrage te leveren aan onze vier ambities: het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat. Daarnaast krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je netwerk uit te bouwen en om kennis te maken met de grootste opgaven in onze regio.

Het Vonk ontwikkelprogramma

Tijdens het uitgebreide ontwikkelprogramma begeleidt Vonk jou op een verrassende, innovatieve én persoonlijke manier. Het programma bestaat uit drie hoofdlijnen: persoonlijk leiderschap, professionele vaardigheden en jouw toekomst in Groningen. Samen met je mede-trainees volg je trainingen en krijg je coaching en intervisie van ervaren adviseurs, ondernemers, onderzoekers en inspirerende trainers.

Jij past bij ons, omdat…

• Je niet kan wachten om jezelf verder te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.
  • Je zelfbewust bent, een brede maatschappelijke interesse hebt en effectief werkt.
  • Je ondernemend bent en graag het voortouw neemt, op zoek naar nieuwe kansen.
  • Je resultaatgericht bent en niet terugdeinst voor het dragen van verantwoordelijkheid.
  • Je kortgeleden je hbo- of wo-diploma hebt behaald of op dit moment in de afrondende fase van je studie zit en per 1 september 2021 beschikbaar bent.

Wat bieden wij jou?

• Naast een hecht team van mede-trainees, persoonlijke coaching en inhoudelijke begeleiding, bieden wij jou:
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van twee jaar bij de provincie Groningen
  • Een 40-urige werkweek, opgebouwd uit 36 salarisuren en 4 ATV-uren of een 36-urige werkweek, opgebouwd uit 32,4 salarisuren en 3,6 ATV-uren.
  • Een bruto maandsalaris van € 2.417,17 op basis van een 40-urige werkweek, en een salaris van € 2.175,45 bij een 36-urige werkweek (schaal 8).
  • Een individueel keuze budget van 22,37% bovenop je salaris.
  • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer (75% wordt vergoed).
  • Het Vonk ontwikkelprogramma.

Durf jij het aan?

Stuur dan uiterlijk donderdag 17 juni 2021 je motivatiebrief en CV via deze link! Laat ons in je motivatiebrief ook weten:

• Waarom jij een match bent met Nationaal Programma Groningen.
  • Waarom jij graag trainee wilt worden.
  • Het type werk, rol of functie waar jij enthousiast van wordt.

Vragen?

Stel je vragen over het traineeship of de selectieprocedure tijdens de online Meet & Greet op donderdag 10 juni a.s. van 15.30 tot 17.00 uur. Meld je hiervoor aan vóór 9 juni via trainee@nationaalprogrammagroningen.nl.

Selectieprocedure

Belangrijke data om alvast rekening mee te houden:

• Kennismakingsgesprekken: 24 en 25 juni
  • Capaciteitentest: 28 juni