Carrière Portaal

The Shortlist

Commotie heeft een nieuw carrière platform voor haar leden, namelijk The Shortlist. Met dit carrière platform willen wij jou helpen met de transitie van student naar young professional. Als jij opzoek bent naar een eerste baan, stage of traineeship, kan The Shortlist jou linken met recruiters die opzoek zijn naar talenten!

The Shortlist helpt jou bij het vinden van de juiste baan. Door de mogelijkheid om verschillende assessments te doen waarbij jij erachter komt wat jouw persoonlijkheid is, wat jou motiveert en wat jij belangrijk vind op de werkvloer wordt duidelijk welke baan bij jou zou passen. Daarnaast kun je 101 competenties trainen door de serious games te spelen die op het platform aangeboden worden. Wij hopen dat jij op basis van deze informatie de juiste keuzes maakt omtrent jouw eerste baan.

Commotie zal relevante partners aan het carrière platform toevoegen, zodat onze partner-recruiters jou kunnen benaderen. Maak zo snel mogelijk een account aan en ontdek wat The Shortlist allemaal te bieden heeft! Hoe meer leden zich aanmelden, hoe meer carrière mogelijkheden wij als bestuur kunnen creëren voor alle leden van Commotie.

Maak hier een account aan!