Boekverkoop

Webshop geopend!

Bestel nu je studieboeken voor het tweede semester van 2017-2018 via onze webshop!

Korting op je studieboeken via Commotie

Als je je studieboeken via Commotie bestelt krijg je korting! De verkoop voor het eerste semester vindt plaats vanaf midden augustus. In januari vindt het tweede verkoopmoment plaats, voor het tweede semester. Bachelorstudenten CIW kunnen hun boeken bestellen via de online webshop en de boeken worden vervolgens thuis bezorgd. Je kunt de online webshop alleen bezoeken als je lid bent van Commotie. Hbo-studenten kunnen helaas geen boeken bij ons bestellen. De reden hiervoor is dat studieverenigingen aan de Hanzehogeschool geen boekenverkoop mogen houden.

Korting
Bij ons bestel je studieboeken met maximale korting! Op internationale boeken ontvang je tot ruim 13% korting. Op Nederlandse boeken ontvang je gedurende de bestelperiodes de maximaal toegestane korting van 10% en daarbuiten de maximaal toegestane korting van 5%. Sowieso zorgt onze boekenleverancier ervoor dat boeken van Commotie áltijd goedkoper zijn dan bij Bol.com. Mocht je ergens anders goedkoper aan (een nieuw exemplaar van) het boek kunnen komen, meld het en wij zorgen voor nog meer korting.

Altijd de juiste boeken
De StuCie en het bestuur stellen gedurende het jaar vast welke boeken nodig zijn voor ieder college. Informatie over de boeken wordt bij docenten ingewonnen en is dus helemaal up to date. In de webshop kan je de benodigde boeken aanvinken en een bestelling plaatsen. Als eerstejaarsstudent heb je alle boeken nodig. Let op: in het tweede en derde jaar zijn er keuzevakken en zijn dus niet alle boeken benodigd voor alle studenten.

Opening webshop, bezorging en betaling
De opening van de webshop wordt aangekondigd via de nieuwsbrief en op de website. Deze momenten vinden plaats in september en januari. Boeken kunnen bij het bestellen betaald worden via iDeal en worden bij je thuis bezorgd.

Verantwoordelijkheid
Wanneer je boeken bestelt bij Commotie draag je zelf de verantwoordelijkheid voor je bestelling. Verkeerd bestelde boeken kunnen niet worden geretourneerd, let dus goed op bij het bestellen.

Heb je een vraag over de boekenverkoop? Stuur deze naar extern@svcommotie.nl.

9200000012539074.jpg