Commotie sleutelhanger

Als lid van Commotie ontvang je een Commotiesleutelhanger. Laat deze sleutelhanger zien bij de volgende bedrijven en ontvang korting!

Tapasco, Cantina Mexicana, Zwarte Schaap, Louis XV en El Txoko

Bij deze restaurants krijg je met je commotiesleutelhanger elke dag 15% korting op het a la carte eten. Dat is weer een extra reden om wat vaker buiten de deur te eten.. Smulze!

De Ganze

Lekke band of een nieuwe fiets nodig? Vanaf nu krijg je op vertoon van je Commotiesleutelhanger 10% korting bij fietsenwinkel De Ganze! De korting geldt op alle artikelen en services. Een band plakken kost daardoor slechts €4,50! De Ganze is te vinden aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat 69 en aan de Westerhaven 4.

Hemingway’s Cuba

Hemingway’s Cuba is de plaats voor tapas en cocktails in heerlijke Cubaanse sferen. Ook hier ontvang je 15% korting! Voor de actieve leden: Tijdens de CCV kun je fris of een biertje krijgen voor €2,- en wijn voor €2,50!

Il Gusto

Bij deze heerlijke bakker tegenover het Harmoniegebouw krijg je een automatische upgrade van een normaal broodje naar een luxe broodje als je je Commotiesleutelhanger laat zien.

StudeerSnel

StudeerSnel is sinds 2010 hét online leerplatform voor het delen van documenten en alles staat centraal opgeslagen op het platform. Op de site staan studiedocumenten voor alle universiteiten en het totaal aantal gebruikers staat al boven de 1 miljoen! Commotieleden krijgen een gratis maand Premium, meer informatie vind je hier.

Shirt a la Minute

Bij Shirt a la Minute krijg je als lid van Commotie 15% korting. Mocht je een shirt, vest, trui, broek, of iets totaal anders als een Dopper willen hebben met een leuke opdruk kan je hier terecht. Ook is Print a la Minute geopend in het Hoogstraatje, hier kan je terecht voor je papieren drukwerk. Daarnaast hebben ze een café waar je kan zitten. Ook hier kan je van deze korting profiteren!

Schermafbeelding_2017-10-17_om_09.53.56.png