Commotie kortingen

Als lid van Commotie ontvang je een Commotiesleutelhanger. Deze sleutelhanger kun je ophalen in de bestuurskamer. Laat deze sleutelhanger zien bij de volgende bedrijven en ontvang korting!

Tapasco, Cantina Mexicana, Zwarte Schaap, Louis XV en El Txoko

Bij deze restaurants krijg je met je commotiesleutelhanger elke dag 15% korting op het a la carte eten. Dat is weer een extra reden om wat vaker buiten de deur te eten.. Smulze!

De Ganze

Lekke band of een nieuwe fiets nodig? Vanaf nu krijg je op vertoon van je Commotiesleutelhanger 10% korting bij fietsenwinkel De Ganze! De korting geldt op alle artikelen en services. Een band plakken kost daardoor slechts €4,50! De Ganze is te vinden aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat 69 en aan de Westerhaven 4.

Hemingway’s Cuba

Hemingway’s Cuba is de plaats voor tapas en cocktails in heerlijke Cubaanse sferen. Ook hier ontvang je 15% korting! Voor de actieve leden: Tijdens de CCV kun je fris of een biertje krijgen voor €2,- en wijn voor €2,50!

Il Gusto

Bij deze heerlijke bakker tegenover het Harmoniegebouw krijg je een automatische upgrade van een normaal broodje naar een luxe broodje als je je Commotiesleutelhanger laat zien.

StudeerSnel

StudeerSnel is sinds 2010 hét online leerplatform voor het delen van documenten en alles staat centraal opgeslagen op het platform. Op de site staan studiedocumenten voor alle universiteiten en het totaal aantal gebruikers staat al boven de 1 miljoen! Commotieleden krijgen een gratis maand Premium, meer informatie vind je hier.

Shirt a la Minute

Bij Shirt a la Minute krijg je als lid van Commotie 15% korting. Mocht je een shirt, vest, trui, broek, of iets totaal anders als een Dopper willen hebben met een leuke opdruk kan je hier terecht. Ook is Print a la Minute geopend in het Hoogstraatje, hier kan je terecht voor je papieren drukwerk. Daarnaast hebben ze een café waar je kan zitten. Ook hier kan je van deze korting profiteren!

Holidaycars

Via deze link kun je met 10% korting een auto huren! Ideaal als je graag bijvoorbeeld een roadtrip door Europa wilt maken en je zelf geen auto hebt. De korting geldt alleen via de link, niet via de gewone website van Holidaycars. Daarnaast ontvangen wij ook een kleine bijdrage als je boekt via de link.

Studentendrukwerk

Studentendrukwerk is onze drukwerkpartner voor onder andere onze Almanak. Studentendrukwerk is de online copyshop voor studerend Nederland en je kunt hier dan ook goedkoop je drukwerk krijgen! Je kan er terecht voor zowel het printen en inbinden van je scriptie als voor een hardcover boek of bijvoorbeeld leuke bierviltjes voor een feestje. Mocht je op zoek zijn naar ander drukwerk, bekijk dan het gehele assortiment van Studentendrukwerk.

Schermafbeelding_2017-10-17_om_09.53.56.png
Schermafbeelding_2018-04-05_om_13.59.43.png