Sponsor worden

Commotie is dé studievereniging voor alle communicatiestudenten in Groningen. Onze leden komen van de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen en van het Instituut voor Communicatie, Media & IT aan de Hanzehogeschool Groningen. Deze opleidingen zijn allen multidisciplinair en richten zich onder andere op (sociale) media, tekstverwerking, gespreksanalyse, webdesign, interculturele communicatie en corporate communicatie. Kortom, deze studenten zijn na het behalen van hun diploma breed inzetbaar.

Commotie is een actieve vereniging met maar liefst negen commissies waarin iedere student zijn of haar kwaliteiten kan ontdekken en zich verder kan ontwikkelen. Dit jaar hebben we ongeveer 200 leden waarvan er meer dan 40 actief zijn in commissies of in het bestuur. Het ledenaantal groeit nog elk jaar.

Naast allerlei sociale activiteiten heeft Commotie een kwartaalblad, een jaarlijkse almanak en een drukbezochte website. Ook organiseren wij elk jaar twee congressen waar Commotieleden en mensen uit het werkveld elkaar ontmoeten. Door workshops en lezingen aan te bieden slaan we een brug tussen theorie en praktijk en ook tijdens onze jaarlijkse studiereis bezoeken we een universiteit en bedrijven. Tot slot organiseren wij regelmatig praktijkdagen, zodat onze leden een beeld krijgen van eventuele toekomstige werkplekken.

Ook werken we samen met andere verenigingen om interessante activiteiten aan te kunnen bieden aan onze leden. Zo organiseren we het ComMa-congres in samenwerking met marketingvereniging MARUG; deze dag krijgt dus altijd een marketingcommunicatiegerichte invulling. Het andere jaarlijkse communicatiecongres organiseren we zelf en eens in de vijf jaar nemen we de organisatie van de Nationale Dag van de Communicatie op ons.

Geïnteresseerd?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste bedrijven met wie wij een communicatiegerichte activiteit kunnen organiseren. Daarnaast bieden wij een groot netwerk van studenten waarbinnen u uw bedrijf kunt promoten. 

Commotie beschikt over diverse communicatiekanalen via welke wij uw bedrijf zichtbaar kunnen maken. Dit zijn onder andere:

- Website
- Sociale media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram)
- Maandelijkse nieuwsbrief aan alle leden
- Kwartaalblad 'Comment'
- Jaarlijkse Almanak
- Direct mail

Naast adverteren kunt u ook (hoofd)sponsor worden van één van onze activiteiten zoals onze buitenlandse reis, congressen, lezingen, workshops of carrièredagen.

Mocht u zelf ideeën hebben over een leuke samenwerking kunnen we altijd samen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn. 

Contact
Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met:

Sanne van Sijll
Extern Coördinator 2017-2018
@: extern@svcommotie.nl
06-40937184