Club van 25

Wat is de Club van 25?

De Club van 25 is een donateurschap voor mensen die Commotie een warm hart toedragen en dit door middel van een donatie van €25,- willen uiten. Al deze donaties samen worden gebruikt om studiegerelateerde activiteiten te organiseren en deze meer inhoud te geven. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een interessante lezing of workshop om studenten een verdieping van hun studie aan te kunnen bieden, of een praktijkdag bij een bedrijf om meer inzicht te geven in mogelijke werkplekken na de studie CIW. De donaties zullen dus niet naar activiteiten gaan met een sociaal karakter, zoals borrels en feestjes. Een activiteit die mede dankzij de Club van 25 tot stand is gekomen is bijvoorbeeld een lezing door Hooghoudt over hoe zij hun producten goed op de markt zetten. Daarnaast hebben we onder andere een praktijkdag gehad bij de Meldkamer Noord-Nederland over hoe daar gecommuniceerd wordt, zowel intern als naar de buitenwereld. 

Nieuwsbrief en de Comment

Leden van de Club van 25 ontvangen drie tot vier keer per jaar een nieuwsbrief over de studiegerelateerde activiteiten die hebben plaatsgevonden en welke studiegerelateerde activiteiten er verder op de planning staan. Als lid bent u zelf ook welkom bij deze activiteiten! Aan het eind van het studiejaar krijgt u daarnaast een exemplaar van ons kwartaalblad, de Comment. Hierin zal een artikel gewijd worden aan de activiteiten die mede dankzij de Club van 25 mogelijk zijn gemaakt.

Eenmalig

Het aangaan van een donateurschap bij de Club van 25 is eenmalig en hoeft niet opgezegd te worden. Het is uiteraard aan het einde van het jaar mogelijk om er voor te kiezen het donateurschap te verlengen. Een aantal weken voor afloop van het jaar zult u een e-mail ontvangen over een eventuele verlenging.

Interesse of meer informatie?

Wilt u graag meer informatie of heeft u interesse Commotie middels de Club van 25 te sponsoren? Neem dan contact met ons op via extern@svcommotie.nl. 

clubvan25logodefinitief.jpg