Liftwedstrijd AkCie

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

AkCie 2017-2018
11 mei 2018 08:00:00
Tot
13 mei 2018 20:00:00
Geheim

Liftwedstrijd AkCie

Het liftweekend: vol!

In het weekend van 11 t/m 13 mei is het weer tijd om te liften! Als AkCie organiseren wij ook dit jaar weer de jaarlijkse liftwedstrijd. Naar welke bestemming we gaan, is natuurlijk nog niet bekend. Maar dat het weekend legendarisch wordt, staat bij voorbaat al vast.

Dit weekend zullen we de bezienswaardigheden van de stad bewonderen en natuurlijk het nachtleven van deze leuke bestemming gaan verkennen! We verblijven in een hostel dicht bij het stadscentrum waar we als AkCie elke ochtend voor een lekker ontbijtje zullen zorgen. De prijs zal dit jaar maximaal 80 euro zijn.

Uiteraard staat er voor het koppel dat als eerst liftend op de bestemming aankomt een leuke prijs klaar! Belanden jullie in de bezembus? Geen paniek! Want door de foto-opdrachten kunnen alle koppels alsnog kans maken op een prijs.

Afmelden is alleen mogelijk als je zelf een vervanger of een vervangend liftkoppel regelt. We raden iedereen aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Je aanmelding is bindend. Zoals bij alle activiteiten van Commotie, zijn ook hier de statuten en het Huishoudelijk Reglement van toepassing. Deze vind je op de pagina met documenten. Verder willen we je wijzen op het Gedragsprotocol dat je hier kunt vinden. Door je aan te melden ga akkoord met de geformuleerde regels en richtlijnen die te vinden zijn in deze documenten. ​​

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien