Informatie avond bestuur

23 apr. 2018 19:00 - 20:30
Harmoniegebouw, 1312.0024

Informatie avond bestuur

De zoektocht naar een nieuw bestuur is inmiddels begonnen! Voor leden die geïnteresseerd zijn in een bestuursjaar bij Commotie organiseren wij op maandag 23 april een informatie bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen we vertellen wat een bestuursjaar inhoudt, hoeveel tijd het kost en welke voordelen het met zich meebrengt. Daarnaast zal elke specifieke functie behandeld worden. Ook is dit de ultieme mogelijkheid om al je vragen te stellen aan ons en eventueel nog individueel in gesprek te gaan met één van de bestuursleden.

De voorlichtingsavond zal plaatsvinden in het Harmoniegebouw, lokaal 1312.0024. De avond begint om 19:00 uur en zal ongeveer tot 20:30 uur duren. Je hoeft je niet aan te melden voor deze activiteit, je kunt gewoon langskomen!

Mocht je liever apart met één van ons willen spreken, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem dan contact op met degene waarmee jij graag een individueel gesprek zou willen of kom langs tijdens één van de hokuren! Meer informatie lees je ook op de informatie-over-een-bestuursjaar-pagina.