Info avond buitenlandse reis

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Reizen
Organisator
ReisCie 2017-2018
Datum en tijd
19 mrt. 2018 19:00 - 22:00
Locatie
The Dog's Bollocks

Info avond buitenlandse reis

Van 12 t/m 17 april zullen we met 35 Commotianen afreizen naar het mooie Dublin. Tijdens deze reis zullen we een bezoekje brengen aan ontzettend interessante bedrijven, hebben we leuke activiteiten op de planning staan, zullen we zeker een Guinness biertje drinken en gaan we natuurlijk nachten beleven om nooit meer te vergeten. Om jullie op de hoogte te brengen van al deze activiteiten en de planning organiseert de ReisCie op maandag 19 maart een informatieavond. Je wordt om 19:00 verwacht in de Dog’s Bollocks, waar we met zijn allen voor €10 zullen genieten van een heerlijke (vega)hamburger. Dit is dus de perfecte gelegenheid om je medereizigers wat beter te
leren kennen.

Red je het niet om mee te eten? Dan word je om 21:00 in de Dog’s Bollocks verwacht voor de informatieavond. Hier zullen we jullie, zoals gezegd, van alle informatie voorzien over de reis naar Dublin! Omdat dit een belangrijke avond is voor iedereen die mee gaat naar Dublin, verwachten we dat iedereen aanwezig is. Daarom staat iedere reiziger aangemeld op de website. Kan je toch niet komen? Of eet je niet mee, maar ben je wel bij de informatieavond? Stuur dan even een mailtje naar reiscie@svcommotie.nl en meld je af via de website!

P.S. ben je vegetariër? Stuur ons dan ook even een mailtje zodat we bij de Dog’s Bollocks door kunnen geven hoeveel vegetarische burgers er moeten komen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien