Uitreiking Almanak

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
4 mei 2018 23:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Uitreikingen
Organisator
AlmanakCie 2017-2018
Datum en tijd
8 mei 2018 21:00 - 21:45
Locatie
Hemingway's Cuba

Uitreiking Almanak

Het is alweer bijna zo ver! Over iets meer dan een maandje kunnen jullie de almanak van 2017-2018 in handen slaan, met dit jaar als thema ‘In the Picture’. Jullie kunnen bijvoorbeeld interviews lezen met popsterren van vroeger en nu.  Jullie kunnen de statistieken van dit jaar bekijken: wie pakt er de meeste shine op de borrels van Commotie en welke Commotiaan is het meest fotogeniek?! We hebben mooie Commotiekiekjes en nog veel meer!

De taak van ons als AlmanakCie zit er bijna op. Maar voordat wij uit de schijnwerpers treden, nodigen we jullie van harte uit om op dinsdag 8 mei om 21:00 uur (na de CCV) in Hemingway’s Cuba naar de almanakuitreiking te komen. Daar moet je bij zijn! Ook dit jaar krijg je bij de uitreiking niet alleen een almanak, maar ook een goedgevulde goodiebag die we voor jullie hebben samengesteld! Dit wil je niet missen.

Mocht je nou echt niet kunnen, dan kun je jouw almanak ophalen op het hok. Let op: je hebt een maand (dus t/m 10 juni) de tijd om je almanak op te halen! Is dit voor jou ook niet mogelijk, dan ben je nog steeds niet van ons af en sturen we de almanak naar je op! (De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.)

Geef je nu op voor een almanak en (eventueel) voor de uitreiking op 8 mei en hopelijk zien we jullie dan!

Heel veel liefs van de AlmanakCie,
Melissa Walraven, Bente Moester, Simone Lieftink en Marjella Wienia

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren