Nationale dag van de Communicatie

18 apr. 2018 10:15 - 16:15
Tilburg University

Nationale dag van de Communicatie

De Nationale Dag van de Communicatie is een jaarlijks terugkerend congres voor alle communicatie studenten in heel Nederland en zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 18 april 2018!

Dit jaar zal voor het eerst de Nationale Dag van de Communicatie plaatsvinden in Tilburg! De dag is georganiseerd door studievereniging Flow, studievereniging voor Communicatie- en Informatiewetenschappen.

Het thema van het congres dit jaar is: "The evolution of Media". Gelinkt aan dit hoofdthema, zijn er ook drie subthema's die behandeld worden deze dag:
- traditionele media

Speaker traditional media:
Giel Beelen
He’s been on air since 1997 and has never strayed away from controversy and has always been looking for new and interesting ways to catch the attention of many listners. Known for his work at 3FM, but more recently Radio Veronica, ladies and gentlemen, our speaker for Traditional Media: Giel Beelen.

- nieuwe media

Speaker new media:
Wilbert Mutsaers
He’s skilled in media and broadcasting, has a Doctorates degree focused in Communication sciences and is the Head of Shows & Editorial for Spotify Netherlands.

- media & technologie

Keynote speaker:
Marianne Zwagerman
As an innovation strategist and writer she doesn’t hold back. She asks critical questions that are straight to the point. She is co-founder of PowNed and is currently a columnist for BNR and discusses the development of media.

-----------------------

Het exacte programma zal in de komende weken bekendgemaakt worden. Meer informatie kan gevonden worden op de website: www.nationaledagvandecommunicatie.nl

Kaarten zijn €5 euro en kunnen besteld worden via: ticketkantoor

Ook is er een Facebook evenement voor het congres. Hier worden er updates gegeven over de dag en maken ze de sprekers bekend.

Het bestuur zal aanwezig zijn bij deze dag. Wij zullen niet vanuit Groningen reizen (in verband met de buitenlandse reis), maar wel terug van Tilburg naar Groningen! Heb je interesse of vragen? mail dan naar bestuur@svcommotie.nl