Career Event

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Lezingen
Organisator
StuCie 2017-2018
Datum en tijd
13 mrt. 2018 19:00 - 21:00
Locatie
Student Hotel

Career Event

Career Event

In welke richting van het communicatievak ga jij een baan zoeken? Tijdens het Career Event van Commotie op dinsdag 13 maart 2018 kun jij je oriënteren op het communicatiewerkveld en vind je misschien een antwoord op deze vraag.

Drie sprekers komen vertellen over de inhoud van hun werk en hoe zij hier terecht gekomen zijn. Erik Matien, eigenaar van EnableMi, vertelt hoe hij samen met zijn team de verschillende opdrachtgevers helpt bij het op de markt brengen van een nieuw idee, concept of product. Florian Agterhuis is PR- en communicatiemedewerker bij Koepelproject Arbeidsmarkt Noord. Binnen dit koepelproject slaan verschillende partners in het Noorden van Nederland en Duitsland de handen ineen met als doel één gezamenlijke grensoverschrijdende onderwijs- en arbeidsmarkt te creëren. Paulien Harms is na haar studie aan de slag gegaan als onderzoeker bij het UMCG. Momenteel houdt ze zich bezig met overdrachtscommunicatie op de Intensive Care.

Je krijgt tijdens het Career Event een beeld van alle mogelijkheden die een diploma voor de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen met zich mee brengt. Als Erik, Florian en Paulien hun interessante verhaal met ons hebben gedeeld, geven wij het woord aan Alumnivereniging Columni die de masterscriptieprijs zal uitreiken. Het Career Event vindt plaats in The Student Hotel. Het event duurt van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur. Aansluitend op het Career Event kun je onder het genot van een drankje nog even napraten met de sprekers en de andere gasten tijdens de netwerkborrel. 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien