Alfabetfeest

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Feesten
Socie 2017-2018
22 feb. 2018 22:00:00
Tot
23 feb. 2018 04:00:00
Club Kokomo

Alfabetfeest

Alfabetfeest 2018

Over bijna een maand vindt het jaarlijkse Alfabetfeest plaats! Donderdag 22 februari is het weer tijd voor één van de grootste studentenfeesten van het jaar in Club Kokomo. Dit jaar zal het feest in teken staan van de letter 'M', met als thema Midnight Madness. Creeer een mad outfit! Voor maar €5,- krijg je entree, twee consumpties en kun je je jas gratis ophangen in de garderobe. Aan de deur kosten kaartjes €6,50. Het feest begint om 22:00 uur, zorg dat je voor 00:00 uur binnen bent, want dan sluiten de deuren.

Houd ook het Facebook-evenement in de gaten voor meer nieuws, en laat weten dat je erbij bent!

Nadat je op deze pagina op Aanmelden hebt geklikt, kun je tijdens hokuren je kaartje komen ophalen.

PS: Wil je meer dan één kaartje kopen (bijvoorbeeld voor iemand die niet lid is van Commotie) mail dan naar penningmeester@svcommotie.nl.

Heb je je aangemeld, maar ben je verhinderd? Zorg dan zelf voor iemand die jouw kaartje van je overneemt

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien