Pubquiz met ZaZa en TW!ST

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

AkCie 2017-2018
7 feb. 2018 20:00 - 23:00
Time Out

Pubquiz met ZaZa en TW!ST

Het is alweer bijna tijd voor de jaarlijkse pubquiz met ZaZa (Nederlands) en TW!ST (taalwetenschap). Deze pubquiz is de perfecte manier om je kennis over van alles en nog wat te testen en om mensen van andere studieverenigingen te leren kennen. Op woensdag 7 februari zijn jullie vanaf 20.00 uur welkom in de Time Out, Poelestraat 34-36. De quiz zelf zal beginnen om 20.30u. Jullie zullen voor de quiz in duo's worden ingedeeld in gemengde teams met leden van ZaZa en TW!ST. Geef dus bij je aanmelding in het opmerkingenveld aan met wie jij deze quiz wilt winnen, dan zorgen wij dat jullie in hetzelfde team terecht komen (jullie moeten je wel beide aanmelden!).

Wij hopen jullie daar te zien!

Let op: voorgaande jaren moest de €2,00 contact meegenomen worden, dit jaar wordt het net als andere activiteiten van je rekening afgeschreven!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien